| Bookmark and Share

Konferenca me temë: "Shteti i së drejtës si një koncpet praktik," Londër, Angli, në datat 2 - 3 mars 2012.

Me ftesë të Komisionit Europian për Demokracinë Nëpërmjet Ligjit (Komisioni i Venecias), një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë i përbërë nga Zj. Noela Ruço, drejtore e Studimeve, Botimeve dhe Publikimeve, dhe Znj. Alma Çomo, drejtore e Marrëdhënieven me Publikun dhe me Jashtë, mori pjesë në Konferencën me temë: “Shteti i së drejtës si një koncpet praktik,” e cila i zhvilloi punimet në Londër, Angli, në datat 2 – 3 mars 2012.

Kjo Konferencë u organizua në bashkëpunim me Zyrën e Commonwealth-it dhe të Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar dhe Qendrën Bingham për Shtetin e së Drejtës.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.