Institucioni
Përbërja

[...]

Informacion me interes

Takim i Kryetares së Gjykatës Kushtetuese me Prokurorin e Përgjithshëm të Mbretërisë së Spanjës, 11 prill 2024

Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese, znj. Holta Zaçaj, së bashku më krerët më të lartë të institucioneve të drejtësisë në vend, ishte e pranishme në darkën e shtruar nga Ambasadori i Spanjës në Shqipëri, z. D.Álvaro Renedo Zalba, me rastin e vizitës zyrtare në vendin tonë të Drejtuesit të Prokurorisë së Përgjithshme të Mbretërisë së Spanjës, z. Alvaro Garcia Ortiz.

Në muajin mars të këtij viti, Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë dhe Gjykata Kushtetuese e Spanjës nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi dypalëshe gjatë nënshkrimit të së cilës ishin të pranishëm edhe dy ambasadorët e vendeve respektive.Please insert content...

12

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.