| Bookmark and Share

Pjesëmarrje ne veprimtari jashtë vendit për vitin 2010

Rezultate 1 - 10 / 11
26.11.2010
Në datat 25 – 26 nëntor 2010, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese i përbërë nga kryetari i kësaj gjykate, Z.Bashkim Dedja, nga gjyqtarët Z. Sokol Sadushi, Z. Xhezair Zaganjori si dhe Znj. Arta Vorpsi, këshilltare ligjore, ka marrë pjesë në konferencën me temë “Drejtësia kushtetuese në strukturat e ndërkombëtarizuara të qeverisjes në Kosovë dhe më gjerë – Sfida dhe krahasime.”
25.11.2010
Fondacioni Gjerman për Bashkëpunimin Ligjor Europian (IRZ) organizoi në Dubrovnik, Kroaci, në datat 24 – 25 nëntor 2010, Konferencën Multilaterale me temë “Lufta efektive kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit”
19.11.2010
Në datat 18-19 nëntor 2010, u zhvillua në Paris, Francë, seminari i 7-të i korrespondentëve kombëtarë të ACCPUF (Shoqata e Gjykatave Kushtetuese që përdorin gjuhën frënge) me temë: “Funksionimi i Gjykatave Kushtetuese gjatë periudhave elektorale.”
03.11.2010
Një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë nga trupa e gjyqtarëve dhe i kryesuar nga Kryetari i kësaj gjykate, Z. Bashkim Dedja, zhvilloi një vizitë zyrtare zyrtare në Republikën e Kosovës.
15.10.2010
Me ftesë të Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës Prof. Dr. Enver Hasani, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë nga Kryetari i kësaj gjykate Z. Bashkim Dedja
07.06.2010
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, Dr. Vladimir Kristo, mori pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e 20 vjetorit të krijimit të Komisionit të Venecias që u zhvillua në Venecia, Itali
21.03.2010
Me ftesë të Kryetares së Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kroacisë, znj. Jasna Omejec, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i kryesuar nga Kryetari i saj, Dr. Vladimir Kristo
19.03.2010
Me ftesë të Kryetares së Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kroacisë, znj. Jasna Omejec, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i kryesuar nga Kryetari i saj, Dr. Vladimir Kristo në datat 18 – 21 mars 2010 po zhvillon një vizitë zyrtare në Kroaci
16.03.2010
Z. Sokol Berberi, anëtar i Gjykatës Kushtetuese, ka marrë pjesë në tryezën e rrumbullakët me temë “Mjetet ligjore efikase ndaj mosekzekutimit të vendimeve gjyqësore kombëtare,”
26.02.2010
Me rastin e 15 vjetorit të krijimit të saj, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Moldavisë ka organizuar Konferencën Ndërkombëtare me temë “Garantimi i supremacisë së Kushtetutës – funksioni bazë i Gjykatës Kushtetuese,”
Rezultate 1 - 10 / 11

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.