Institucioni
Përbërja

[...]

Informacion me interes

Vizitë në American Bar Association, Universitetin Georgetown dhe Librarinë e Kongresit Amerikan, Washington D.C., SHBA

Gjatë vizitë në Washington D.C., delegacioni i Gjykatës Kushtetuese dhe Gjykatë së Lartë, zhvilloi disa takime të frytshme me drejtues të American Bar Association(ABA), ku gjyqtarët u njohën me programet që ABA ofron në rajon dhe në Shqipëri.

Gjithashtu, në vijim të agjendës u zhvillua një takim dhe në Universitetin Georgetown në Fakultetin e Drejtësisë, me drejtues të lartë të institucionit dhe studentë shqiptarë të suksesshëm që studiojnë në këtë institucion prestigjioz.

Në përmbyllje, delegacioni vizitoi Librarinë e Kongresit Amerikan ku dhe shfletoi botimet në seksionin e gjuhës shqipe në këtë librari.

01 01 01

01 01

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.