| Bookmark and Share

13 – 15 shtator 2009

Në datat 13 – 15 shtator 2009, në Speyer, Gjermani, zhvilloi punimet konferenca për të drejtat e njeriut në Europë, e cila u organizua nën patronazhin e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Gjermanisë, Prof. Dr. Hans-Jurgen Papier, dhe Drejtorisë së Shkollës së Lartë Administrative në Speyer.

Në këtë eveniment, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë u përfaqësua nga Prof. Dr. Xhezair Zaganjori, gjyqtar, i cili mbajti edhe një referat mbi të drejtat e njeriut në Shqipëri.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.