| Bookmark and Share

Pjesëmarrje ne veprimtari jashtë vendit për vitin 2007

Rezultate 1 - 10 / 11
07.12.2007
Në datat 6 dhe 7 dhjetor u zhvillua në Bukuresht, Rumani, konferenca ndërkombëtare me temë "Konstitucionalizmi i jetës politike dhe ligjore: Roli i Gjykatave Kushtetuese"
02.11.2007
Konferencë Multilaterale, 30 tetor – 2 nëntor 2007 ...
19.10.2007
Me ftesë të Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë, z. Mahmut Jusufi, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese i kryesuar nga z. Vladimir Kristo, Kryetar, zhvilloi nga data 17 deri me 19 tetor 2007, një vizitë në vendin fqinj.
06.10.2007
Konferenca e 12-të Ndërkombëtare Erevan, Armeni, 5-6 tetor 2007
18.09.2007
Me ftesë të Prof. Spyridon Flogaitis, Drejtor i Qendrës Europiane për të Drejtën Publike, Z. Xhezair Zaganjori, anëtar i Gjykatës Kushtetuese, ka përfaqësuar institucionin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë në Takimin e 18-të të Përvitshëm të Grupit Europian të së Drejtës Publike
07.07.2007
Konferenca Ndërkombëtare për 10 vjetorin e themelimit të Gjykatës Kushtetuese të Gjeorgjisë, 6 - 7 korrik 2007
30.06.2007
Kongresi i 9-të Ndërkombëtar për të Drejtën Europiane dhe Kushtetuese të Krahasuar, 29 - 30 qershor 2007.
30.05.2007
Takimi i 6-të i Këshillit Mikst për Drejtësinë Kushtetuese, 29 - 30 maj 2007
19.05.2007
Konferenca e 15-të Gjyqësore Ndërkombëtare, 16 - 19 maj 2007
28.04.2007
45 vjetori i Gjykatës Kushtetuese të Turqisë, 25 - 28 prill 2007
Rezultate 1 - 10 / 11

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.