| Bookmark and Share

Pjesëmarrje ne veprimtari jashtë vendit për vitin 2005

Rezultate 1 - 10 / 10
30.09.2005
Konferenca e III e Sekretarëve të Përgjithshëm të Gjykatave Kushtetuese
28.09.2005
Takimin shumëpalësh në Itali
31.08.2005
Pjesëmarrje në Konferencë shkencore
12.07.2005
25 vjetori i krijimit të Gjykatës Kushtetuese të Mbretërisë së Spanjës
23.06.2005
Vizitë pranë Gjykatës Kushtetuese të Bullgarisë
01.06.2005
Konferenca e Kryetarëve të Gjykatave Kushtetuese anëtare të ACCPUF-it
27.05.2005
Veprimtari e Fondacionit të Familes Furth.
19.05.2005
Kongresi i XIII të Gjykatave Kushtetuese Evropiane...
30.04.2005
Simpozium dhe vizitë në Turqi
23.03.2005
Vizitë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Rezultate 1 - 10 / 10

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.