| Bookmark and Share

14 Tetor 2009

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, Dr Vladimir  Kristo, gjatë vizitës në Slloveni, në përbërje të delegacionit të kryesuar nga Presidenti i Republikës  Prof. Dr. Bamir Topi, u takua dhe zhvilloi bisedime ne ambientet e Gjykatës Kushtetuese me homologun e tij slloven Jože TRATNIK. Të dyja palët ranë dakord për zhvillimin e mëtejshëm të marrëdhënieve bilaterale në çështjet me interes të përbashkët të gjykimit kushtetues. Zoti Kristo, ftoi Zotin TRATNIK në krye të një delegacioni të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Sllovenisë për një vizitë në Republikën e Shqipërisë, ftesë e cila u pranua me kënaqësi prej Tij.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.