| Bookmark and Share

15 – 16 Tetor 2009

Në datat 15 – 16 tetor 2009 zhvilloi punimet në Bukuresht, Rumani, Takimi Përgatitor i Rrethit të Kryetarëve lidhur me çështjet organizitive të Kongresit të XV-të të Konferencës së Gjykatave Kushtetuese Europiane. Synimet kryesore të këtij takimi ishin miratimi i axhendës së Takimit Përgatitor të Rrethit të Kryetarëve për organizimin e Kongresit të XV-të të Konferencës së Gjykatave Kushtetuese Europiane, si dhe përcaktimi i temës së këtij Kongresi.

Sipas Rezolutës IV të miratuar, Kongeresi i XV-të i Konferencës së Gjykatave Kushtetuese Europiane do të organizohet në Bukuresht, Rumani, në datat 23 – 27 maj 2011 dhe do t’i zhvillojë punimet mbi temën: “Drejtësia Kushtetuese: funksionet dhe marrëdhëniet me autoritetet e tjera publike.”

Në këtë veprimtari, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë u përfaqësua nga z. Sokol Berberi, gjyqtar, dhe z. Kujtim Osmani, Sekretar i Përgjithshëm.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.