| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

18 Shtator 2009

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Dr. Vladimir Kristo, priti në ambientet e kësaj gjykate Z. Paul. A. Magnuson, gjyqtar federal i shtetit amerikan të Minesotës, i cili ndodhet për një vizitë të shkurtër në Shqipëri.

Gjatë takimit, u evidentua ndihmesa dhe kontributi që disa gjyqtarë dhe juristë të shquar amerikanë, dhe në veçanti Z. Magnuson, kanë dhënë për forcimin dhe konsolidimin e pushtetit gjyqësor në Shqipëri, si dhe u theksua nevoja e vazhdimësisë së këtij bashkëpunimi edhe në të ardhmen.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.