| Bookmark and Share

Takime zyrtare të vitit 2009

Rezultate 1 - 10 / 17
03.11.2009
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese Dr.Vladimir Kristo priti, me kërkesë të tyre, Reporterët e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës zotërinjtë David Wilshire dhe Jako Lakso.
26.10.2009
Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, juristi i mirënjohur amerikan, z. Roger Sherrard, zhvilloi një vizitë në Shqipëri
04.10.2009
Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, në datat 1 – 4 tetor 2009, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kroacisë
30.09.2009
Me ftesë të Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, Dr. Vladimir Kristo,
18.09.2009
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Dr. Vladimir Kristo, priti në ambientet e kësaj gjykate Z. Paul. A. Magnuson,
03.07.2009
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë Dr. Vladimir Kristo, priti në ambientet e kësaj gjykate zotin Sami Kurteshi,
12.06.2009
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese Dr. Vladimir Kristo, priti një delegacionin të Gjykatës Supreme të Republikës së Kosovës,
02.06.2009
Sot, më 2.06.2009, Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Dr. Vladimir Kristo, priti në ambientet e kësaj gjykate Z. Vincenzo Carbone, Kryetari i Gjykatës së Kasacionit të Republikës së Italisë, i cili po zhvillon në Shqipëri një vizitë zyrtare.
29.05.2009
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Dr. Vladimir Kristo, priti në ambientet e kësaj gjykate Z. Ginyo Ganev
15.05.2009
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë Dr. Vladimir Kristo priti me kërkesë të tij zotin Alibeman Eghbali Zarch, Ambasador i Republikës Islamike të Iranit
Rezultate 1 - 10 / 17

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.