| Bookmark and Share

Takime zyrtare të vitit 2008

Rezultate 1 - 8 / 8
17.11.2008
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të R.SH, Dr. Vladimir Kristo, priti në zyrën e tij zotin Hilmi Jashari,ushtrues i detyrës së Ombudspersonit në Republikën e Kosovës
10.10.2008
Një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Bullgarisë, i kryesuar nga Kryetari i kësaj Gjykate, zoti Rumen Jankov po zhvillon një vizite pune në vendin tonë
26.09.2008
Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, nga data 24-26 shtator, ka ardhur në Shqipëri një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Malit të Zi, kryesuar nga kryetari i kësaj gjykate, Dr.Millan Markoviç.
17.09.2008
Kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Dr. Vladimir Kristo, priti në zyrën e tij ditën e mërkurë, datë 17.09.2008, reporterët e Komisionit të Monitorimit të Këshillit të Europës
21.03.2008
Me ftesë të Kryetarit të Kontrollit të Lartë të Shtetit dhe Avokatit të Popullit të Republikës së Shqipërisë, Kontrollori i Shtetit & Ombudsmani i Shtetit të Izraelit, Z. Micha Lindenstrauss, po zhvillon në Shqipëri një vizitë pune disa ditore...
01.02.2008
Z. Vladimir Kristo, Kryetar i Gjykatës Kushtetuese, priti zj. Yvana Enzler, Ambasadore e Konferederatës së Zvicrës në Tiranë me kërkesë të kësaj të fundit...
21.01.2008
Takim i Z.Vladimir Kristo me Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës Popullore të Kinës në Shqipëri...
18.01.2008
Takim i Z.Vladimir Kristo me Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Hungarisë në Shqipëri...
Rezultate 1 - 8 / 8

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.