| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

19-21 qershor 2008

Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Malit të Zi, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese Shqiptare, i kryesuar nga Kryetari i kësaj Gjykate, zoti Vladimir Kristo nga data 19-21 qershor zhvilloi një vizitë zyrtare në Malin e Zi.

Gjatë vizitës u diskutua mbi probleme të drejtësisë kushtetuese dhe u shkëmbyen eksperiencat mes dy gjykatave. Delegacioni i Gjykatës Kushtetuese Shqiptare, është pritur dhe nga President i Malit të Zi, zoti Filip Vujanoviq.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.