| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

Athinë, Greqi, 14 - 18 shtator 2007

Me ftesë të Prof. Spyridon Flogaitis, Drejtor i Qendrës Europiane për të Drejtën Publike, Z. Xhezair Zaganjori, anëtar i Gjykatës Kushtetuese, ka përfaqësuar institucionin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë në Takimin e 18-të të Përvitshëm të Grupit Europian të së Drejtës Publike me temë “Siguria Europiane”, si dhe në Konferencën 2 ditore me temë “Masat Kombëtare për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut”, veprimtari të organizuara nga Qendra Europiane për të Drejtën Publike, dhe të zhvilluara në Athinë, Greqi, në datat 14 - 18 shtator 2007.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.