| Bookmark and Share

Budapest, Hungari, 13-15 qershor 2006

Në datat 15 e 16 qershor 2006, u mbajt në Budapest Mbledhja e Pestë e Këshillit mikst për drejtësinë kushtetuese të Komisionit të Venecias, në punimet e së cilës mori pjesë edhe nëpunësi ndërlidhës i Gjykatës. Mbledhja trajtoi probleme të bashkëpunimit midis gjykatave kushtetuese dhe Komisionit të Venecias për çështje të Forumit të Venecias, të bazës së të dhënave CODICES, të botimit të numrave të ardhshëm të Buletinit të Jurisprudencës Kushtetuese etj. Gjatë qëndrimit në Budapest, pjesëmarrësit u pritën në një takim të veçantë nga z. Lazlo Solyom, Presidenti Hungarisë.

 

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.