| Bookmark and Share

Bukuresht, Rumani, 23 - 25 nëntor 2006.

Me ftesë të Zotit Ioan Vida, Kryetar i Gjykatës Kushtetuese të Rumanisë, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë i përbërë nga Dr. Fehmi Abdiu anëtar i Gjykatës Kushtetuese, dhe Zonja Arta Vorpsi, Këshilltare Ligjore, morën pjesë në Seminarin me temë “Garancitë për Pavarësinë e Gjyqtarëve Kushtetues”, i cili u organizua nga Gjykata Kushtetuese e Rumanisë dhe Komisioni i Venecias dhe u zhvillua në Bukuresht, Rumani, në datat 23 - 25 nëntor 2006.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.