| Bookmark and Share

Konferencë ndërkombëtare me temë “Gjykatat Kushtetuese dhe doktrina: po dialogu?”, Andorra 1 – 3 dhjetor 2011

Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Andorrës, një delegacioni i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë nga Z. Xhezair Zaganjori, gjyqtar, dhe Znj. Alma Çomo, drejtore e Marrëdhënieve me Publikun dhe me Jashtë, ka marrë pjesë në  Konferencën e 4-t Ndërkombëtare Kushtetuese me temë: « Gjykatat Kushtetuese dhe doktrina: po dialogu? », e cila i ka zhvilluar punimet në datat 1 – 3 dhjetor 2011, në Andorra La Vella, Andorra.

Gjatë ditës së dytë të punimeve të konferencës, e cila mblodhi së bashku përfaqësues të gjykatave kushtetuese evropiane dhe autorë e akademikë të tjerë të interesuar, gjyqtari Zaganjori ka mbajtur një fjalë duke u fokusuar në dialogun ndërmjet gjykatës kushtetuese dhe doktrinës, si dhe duke e analizuar atë në kontekstin aktual shqiptar.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.