| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

Madrid, Spanjë, 12 korrik 2005

Me ftesë të znj. Maria Emilia Casa Baamonde, Kryetare e Gjykatës Kushtetuese të Mbretërisë së Spanjës, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese, i kryesuar nga z. Gjergji Sauli, Kryetar, dhe i përbërë nga z. Kujtim Puto, anëtar, mori pjesë në ceremonitë me rastin e 25 vjetorit të krijimit të saj, që u zhvilluan në Madrid me datë 12 korrik 2005. Gjatë qëndrimit në Madrid, delegacioni zhvilloi takime me homologë të gjykatave kushtetuese të vendeve evropiane.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.