| Bookmark and Share

Pragë, Republika e Çekisë, 17 - 19 maj 2006

Me ftesë të Fondacionit të Familjes Furth, Gjykatës së Lartë të Republikës së Çekisë dhe të Fakultetit të Drejtësisë të Universitetit të Miçiganit, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë i përbërë nga Dr. Fehmi Abdiu dhe Prof. As. Dr. Xhezair Zaganjori, anëtarë të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, dhe Zonja Alma Çomo, drejtore e Marrëdhënieve Ndërkombëtare, mori pjesë në punimet e Konferencës së 14-të Gjyqësore Ndërkombëtare me temë "Administrimi i sistemeve gjyqësore të mbingarkuara me çështje: Gjetja e ekuilibrave midis drejtësisë dhe ekonomisë gjyqësore". Konferenca e këtij viti u zhvillua në Pragë, Republika e Çekisë, në datat 17 - 19 maj 2006.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.