| Bookmark and Share

Sofje, Bullgari, 30 qershor - 1 korrik 2006

Prof. As. Dr. Xhezair Zaganjori dhe Zoti Petrit Plloçi, anëtarë të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, morën pjesë në Ceremonitë dhe në Konferencën Ndërkombëtare me temë “Gjykata Kushtetuese në Shtetin Demokratik”, të cilat u organizuan me rastin e 15-të vjetorit të Gjykatës Kushtetuese të Bullgarisë në datat 30 qershor – 1 korrik 2006, Sofje, Bullgari. Pjesëmarrja në këto veprimtari ishte një eksperiencë e dobishme për Gjykatën Kushtetuese të Shqipërisë, pasi u njoh më nga afër me kontributin e rëndësishëm të Gjykatës Kushtetuese të Bullgarisë për rendin kushtetues dhe shtetin e së drejtës, për zhvillimin e një ekonomie moderne dhe të demokracisë në vend, për përfshirjen e Bullgarisë në proceset integruese Europiane dhe botërore.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.