| Bookmark and Share

Strasburg, Francë, 20 janar 2006

Me ftesë të Zotit Luzius Wildhaber, Kryetar i Gjykatës Europiane të të Drejtave të Njeriut, Zoti Kristofor Peçi, anëtar i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, mori pjesë në ceremoninë për hapjen e vitit gjyqësor 2006 dhe në seminarin e organizuar me këtë rast, veprimtari të cilat u zhvilluan në Strasburg, Francë, më 20 janar 2006

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.