| Bookmark and Share

Vizitë e delegacionit të Gjykatës të Lartë të Maqedonisë dhe e delegacionit të Malit të Zi në Gjykatën Kushtetuese të Shqipërisë, 4 Mars 2016

Në kuadrin e një vizite në Gjykatën e Lartë të Republikës së Shqipërisë, delegacioni i Gjykatës së Lartë të Maqedonisë, i kryesuar nga z.Faik Arslani, zëvendëskryetar, dhe delegacioni i Gjykatës së Lartë të Malit të Zi, i kryesuar nga znj. Vesna Medenica, kryetare, u pritën në një takim në ambientet e Gjykatës Kushtetuese nga kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, zoti Bashkim Dedja.

Delegacioni shoqërohej nga kryetari i Gjykatës së Lartë, zoti Xhezair Zaganjori.


© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.