| Bookmark and Share

Vizitë në Gjykatën Kushtetuese e ambasadorit të Mbretërisë së Holandës

Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, Z. Bashkim Dedja, priti sot në zyrën e tij  ambasadorin e Mbretërisë së  Holandës, Z. Martin De la Beij.
 
Z. Dedja e njohu ambasadorin De la Beij me organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, si dhe vlerësoi marrëdhëniet e bashkëpunimit me ambasadën e Mbretërisë së  Holandës këto vitet e fundit.

Gjatë takimit palët shprehën vullnetin e përbashkët  për vazhdimin e mëtejshëm të marrëdhënieve të bashkëpunimit.
 
 

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.