Institucioni
Përbërja

[...]

Miresevini

Mirësevini në faqen zyrtare të internetit të Gjykatës Kushtetuese. Ideja dhe qëllimi ynë është që nëpërmjet kësaj faqe të ofrojmë një informacion të plotë mbi bazën kushtetuese, funksionimin dhe aktivitetin e këtij institucioni, pasi ndjejmë një detyrim qytetar për ta bërë Gjykatën Kushtetuese një institucion transparent, të afërt, të prekshëm dhe sa më të besueshëm për publikun.

Fjala përshëndetëse e Kryetares së Gjykatës Kushtetuese në Konferencën Ndërkombëtare të organizuar me rastin e 110 vjetorit të krijimit të Gjykatës së Lartë, 10 maj 2023

Në datën 10 maj 2023, e cila përkon edhe me Ditën e Drejtësisë, u zhvillua Konferenca Ndërkombëtare me temë: “Praktika gjyqësore e Gjykatës së Lartë nga identiteti kombëtar te vlerat universale, e cila u organizua nga Gjykata e Lartë me rastin e 110 vjetorit të themelimit të saj.

Linku i fjalës përshëndetëse të Kryetares

Link of the President’s greeting speech

Kalendari
Njoftimet e fundit
Aktivitete të fundit
(22.09.2023)
NJOFTIM
[më shumë]
(20.09.2023)
NJOFTIM
[më shumë]
(08.09.2023)
NJOFTIM
[më shumë]
(01.08.2023)
URDHËR
[më shumë]
(30.07.2023)
Pjesëmarrje në tryezën e punës me temë: “Planifikimi strategjik dhe kuadri rregullator i brendshëm i Gjykatës Kushtetuese”, 28-29 korrik 2023
[më shumë]
(24.07.2023)
SHPALLJE
[më shumë]

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.