| Bookmark and Share

Seminar me temë “Efektet e Vendimeve të Gjykatës Kushtetuese Spanjolle”, 11-12 prill 2013

Në bashkëpunim me EURALIUS-in, misionin e asistencës evropiane për konsolidimin e shtetit ligjor në Shqipëri, në datat 11-12 prill 2013 u zhvillua seminari me temë “Efektet e vendimeve të Gjykatës Kushtetuese spanjolle”,  me lektoren e Gjykatës Kushtetuese të Spanjës, Mª del Camino Vidal Fueyo, profesore e të drejtës kushtetuese, dhe  me pjesëmarrjen e këshilltarëve ligjorë dhe stafit administrativ të gjykatës Ky seminar u organizua në vazhdim të bashkëpunimit midis Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë dhe Gjykatës Kushtetuese të Spanjës.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.