| Bookmark and Share

Seminare dhe veprimtari të tjera për vitin 2014

Rezultate 1 - 2 / 2
24.11.2014
Në datat 19 - 21 nëntor 2014, Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë në bashkëpunim me Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës zhvilloi një aktivitet të përbashkët në qytetin e Pogradecit.
27.10.2014
Në datat 23 – 24 tetor 2014, u zhvillua seminari me temë "Mbrojtja e të Drejtave Themelore nga Gjykatat Administrative dhe Gjykatat Kushtetuese duke marrë parasysh "Kartën e BE-së për të Drejtat Themelore", në kuadër të rritjes profesionale dhe kualifikimit të stafit administrativ të Gjykatës Kushtetuese.
Rezultate 1 - 2 / 2
Please insert content...

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.