| Bookmark and Share

Seminare dhe veprimtari të tjera për vitin 2016

Rezultate 1 - 3 / 3
09.12.2016
Në kuadër të marrëveshjes me Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës për bashkëpunim, në datat 5 dhe 6 dhjetor 2016 u zhvillua në qytetin e Durrësit një tryezë e përbashkët me stafin administrativ me temë “Zhvillimet më të fundit në veprimtarinë e Gjykatës Kushtetuese të Kosovës dhe të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë”.
09.06.2016
Në datat 1-4 maj 2016, Gjykata Kushtetuese e Shqipërisë në bashkëpunim me Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës zhvilloi një tryezë të përbashkët në qytetin e Sarandës, me mbështetjen e fondacionit “Hans Seidel”, me temë “Risitë e projektligjit “Për organizimin dhe funksionimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë” në kuadër të reformës në drejtësi”.
26.04.2016
Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë, me mbështetjen e Fondacionit Gjerman “Për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar, IRZ”, organizoi seminarin me temë “Sistemi i përbashkët europian i azilit (GEAS)”.
Rezultate 1 - 3 / 3

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.