| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

Takim i Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese me përfaqësues të fondacionit gjerman IRZ

 Sot, Kyetari i Gjykates Kushtetues, Z. Bashkim Dedja, priti në zyrën e tij, Drejtoren e Programit për Shqipërinë pranë Fondacionit gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar, (IRZ), Zj. Özlem Savas. Qëllimi i këtij takimi ishte diskutimi mbi linjat kryesore të bashkëpunimit të mëtejshëm midis Gjykates Kushtetuese dhe Fondacionit gjerman IRZ.

Z.Dedja i shprehu falenderimet dhe mirënjohjen përfaqësueses së Fondacionit gjerman për ndihmën dhe bashkëpunimin e deritanishëm, i cili ka konsistuar jo vetëm në thellimin e marrëdhënieve midis Gjykatave Kushtetuese të të dyja vendeve por edhe në kualifikimin e vazhdueshëm të stafit të Gjykatës Kushtetuese shqiptare dhe shkëmbimin e eksperiencave midis juristëve gjermanë dhe shqiptarë. Zj. Savas e siguroi Z.Dedja për praninë dhe asistencën e mëtejshme të Fondacionit IRZ në Shqipëri, veçanërisht sa i takon Gjykates Kushtetuese te Shqiperise, të cilën ajo e cilësoi si partnerin më të rëndëishëm.

 

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.