| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

Takime zyrtare të vitit 2017

31.05.2017
Kryeprokurori i Republikës së Turqisë Zoti Mehmet Akarca, i cili ka mbërritur në Tiranë me rastin e organizimit të Konferencës Nderkombëtare të Shoqatës së Prokurorëve të Rajonit (IAP), më datën 22 maj 2017 ka zhvilluar një takim me Kryetarin e Gjykatës Kushtetuese Zotin Bashkim Dedja.
08.05.2017
Delegacioni i Gjykatës së Lartë Popullore të Republikës Popullore të Kinës, i cili me ftesë të kryetarit të Gjykatës së Lartë zhvilloi një vizitë zyrtare në Republikën e Shqipërisë, u prit në një takim zyrtar nga Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë. Delegacioni ishte i përbërë nga zoti Sun Huapu, gjyqtar pranë Gjykatës së Lartë të Republikës Popullore të Kinës, zoti Wei Yanming, gjyqtar dhe kryetar i Gjykatës së Lartë Popullore të Hebeit; zonja Wang Ling, gjyqtare e nivelit të lartë dhe drejtoreshë e përgjithshme e Departamentit të Informacionit në Gjykatën e Lartë të Republikës Popullore të Kinës, zoti Wang Shumao, gjyqtar i nivelit të lartë dhe nënkryetar i Gjykatës së Lartë të Henanit, zoti Yu Donghui, gjyqtar i nivelit të lartë dhe kryetar i Gjykatës së Ndërmjetme Popullore të Zhengshous të provincës së Henanit, si dhe zonja Chang Qi, zyrtare në Departamentin e Bashkëpunimit Ndërkombëtar në Gjykatën e Lartë të Republikës Popullore të Kinës dhe shoqërohej nga Kryetari i Gjykatës së Lartë të Republikës së Shqipërisë, zoti Xhezair Zaganjori.
21.03.2017
Në datën 20.03.2107, Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, zoti Bashkim Dedja, priti në një takim zyrtar Ambasadorin e Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Italisë në Shqipëri, Shkëlqesinë e Tij, zotin Alberto Cutillo.
10.02.2017
Në kuadër të bashkëpunimit me Fondacionin “SLYNN,” Kryetari i Gjykatës Kushtetuese Z. Bashkim Dedja priti në datën 9 shkurt 2017, në një takim zyrtar në ambientet e Gjykatës Kushtetuese, përfaqësuesin e këtij Fondacioni, Sir David Latham.
26.01.2017
Në datën 24 janar 2017, Kryetari i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, zoti Bashkim Dedja, priti në një takim zyrtar në ambientet e kësaj gjykate Shefin e ri të Zyrës së Këshillit të Evropës në Tiranë, zotin Claus Neukirch.
 

© 2016 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.