| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

10 shkurt 2009

Sot, më datë 10.02.2009 Kryetari i Gjykatës Kushtetuese Dr.Vladimir Kristo priti, me kërkesë të tyre, Reporterët e Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës zotërinjtë David Wilshire dhe Jako Lakso. Gjatë takimit zyrtar reporterët e Këshillit të Europës u interesuan të dinin rreth procedurave nëpërmjet të cilave do të kalojë shqyrtimi i ankimimit të ligjit nr.10034, datë 22.12.2008 “Për pastërtinë e figurës së funksionarëve të lartë të administratës publike dhe të të zgjedhurve”.
 
Takimi ishte i hapur dhe transparent.

 

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.