| Bookmark and Share
Institucioni
Përbërja

[...]

Informacion me interes

Njoftime të vitit 2012

Rezultate 1 - 5 / 5
31.10.2012
Lidhur me kërkesën e Shoqatës së Qiramarrësve në shtëpitë shtetërore ish-pronë private
24.09.2012
Duke marrë shkas nga publikimi në Gazetën Shqiptare dhe në Gazetën SHQIP të disa artikujve, të cilët i janë referuar një Raporti të publikuar nga Qendra për Çështje të Informimit Publik, sipas të cilit nuk janë botuar në Fletoren Zyrtare tre vendime të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë që i përkasin vitit 2011, sqarojmë se:
22.05.2012
Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë ndan dhimbjen dhe u shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjarëve dhe të afërmve të viktimave të aksidentit automobilistik të Himarës. Zoti u dhëntë forcë për të përballuar këtë dhimbje të madhe të humbjes së njerëzve më të dashur, gjithashtu u urojmë shërim sa më të shpejtë studentëve të plagosur.
15.03.2012
Është ndarë nga jeta në moshën 76 vjeçare juristi i shquar dhe ish-anëtari i Gjykatës Kushtetuese, Z.Hajredin Fuga.
15.02.2012
Është ndarë nga jeta në moshën 69 vjeçare juristi i shquar dhe ish-anëtari i Gjykatës Kushtetuese, z.Alfred Karamuço.
Rezultate 1 - 5 / 5

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.