| Bookmark and Share
Institucioni
Përbërja

[...]

Informacion me interes

Njoftime të vitit 2011

Rezultate 1 - 4 / 4
08.11.2011
Dje, është ndarë nga jeta në moshën 77 vjeçare juristi i shquar dhe ish-anëtari i Gjykatës Kushtetuese, z.Zija Vuci.
09.09.2011
Gjykata Kushtetuese me hidhërimin me të thellë shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen Konomi për humbjen e njeriut të dashur të saj
01.03.2011
Më datë 01.03.2011, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë shqyrtoi kërkesën e Shoqatës Kombëtare të të Shpronësuarve “Pronësi me Drejtësi”, me objekt shfuqizimin si të papajtueshëm me Kushtetutën, të ligjit nr.10308 datë 22.07.2010 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.9235 datë 29.07.2004 “Për kthimin dhe kompensimin e pronës”, i ndryshuar”
23.02.2011
Sot, më datë 23.02.2011, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë, gjatë shqyrtimit të çështjes me kërkues shtetasin Arben Xheraj
Rezultate 1 - 4 / 4

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.