| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

22 Prill 2009

Delegacioni i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, i kryesuar nga Kryetari Dr. Vladimir Kristo, në vijim të vizitës zyrtare që po zhvillon në SHBA ka takuar sot Senatoren e Minessotas, Zonjën Amy Kobluchar. Në takim, Kryetari Kristo prezantoi, mes të tjerash,  zhvillimet dhe nevojat e gjyqësorit shqiptar. Zonja Kobluchar inkurajoi këto zhvillime dhe u shpreh e gatshme për të ofruar bashkëpunim në këtë drejtim. 

 

 

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.