| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

Gjykata Kushtetuese dënon aktin e vrasjes së gjyqtarit Skerdilajd Konomi

Gjykata Kushtetuese me hidhërimin të thellë i shpreh familjes Konomi, ngushëllimet më të sinqerta për humbjen e njeriut të tyre të dashur, si dhe, kolegut tonë Skerdilajd Konomi.

Kjo Gjykatë, bashkohet me të gjitha institucionet e shtetit shqiptar dhe në veçanti ato të drejtësisë, për të vënë përpara përgjegjësisë autorët e këtij krimi makabër dhe të paprecedent në historinë e gjyqësorit shqiptar.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.