| Bookmark and Share

Njoftim

Fjala e Kryetares së Gjykatës Kushtetuese, Znj. Vitore Tusha, në aktivitetin me temë “Sfidat e implementimit të reformës në drejtësi pesë vjet pas miratimit të amendamenteve kushtetuese”, i zhvilluar në datat 27 - 29 gusht 2021. Ky aktivitet ka mbledhur së bashku drejtuesit dhe përfaqësuesit e institucioneve me të larta të drejtësisë në vend dhe është organizuar me mbështetjen e Fondacionit gjerman Konrad Adenauer, Zyra për Shqipërinë, dhe Qendrës Europiane.

Lexo më shumë

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.