Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]
Miresevini

Mirësevini në faqen zyrtare të internetit të Gjykatës Kushtetuese. Ideja dhe qëllimi ynë është që nëpërmjet kësaj faqe të ofrojmë një informacion të plotë mbi bazën kushtetuese, funksionimin dhe aktivitetin e këtij institucioni, pasi ndjejmë një detyrim qytetar për ta bërë Gjykatën Kushtetuese një institucion transparent, të afërt, të prekshëm dhe sa më të besueshëm për publikun.

Kalendari
Njoftimet e fundit
  • NJOFTIM PËR MEDIAN
  • (10.03.2017)
  • Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë në datën 10.03.2017 mori në shqyrtim çështjen me palë: Kërkues: Shoqata Kombëtare e Gjyqtarëve të Republikës së Shqipërisë, Unioni i Gjyqtarëve të Shqipërisë
  • NJOFTIM PËR MEDIAN
  • (09.03.2017)
  • Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë në datën 09.03.2017 mori në shqyrtim çështjen me palë: Kërkues: Federata Kombëtare Shqiptare për Gjueti dhe Konservim Shoqata e Tregtarëve të Armëve dhe Materialeve të Gjahut
  • NJOFTIM PËR MEDIAN
  • (08.03.2017)
  • Gjatë ditës së djeshme dhe sot, Gjykata Kushtetuese ka konstatuar se ne disa media te shkruara dhe elektronike është publikuar lajmi se Gjykata Kushtetuese ka anuluar vendimin e dënimit me burgim te perjetshem te të denuarit Aldo Bare.
Aktivitete të fundit
(18.01.2017)
Vizitë studimore e delegacionit të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë në Gjykatën Administrative të Shtutgartit, 14-17 dhjetor 2016.
[më shumë]
(09.12.2016)
Tryezë e përbashkët e Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë me Gjykatën Kushtetuese të Kosovës me temë “Zhvillimet më të fundit në veprimtarinë e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës dhe të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë”, 5 dhe 6 dhjetor 2016
[më shumë]
(01.11.2016)
Hapja e Vitit të Shtatë Gjyqësor të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, 26 Tetor, 2016
[më shumë]
(01.11.2016)
Vizitë studimore e delegacionit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Sllovenisë në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë , 19-21 tetor 2016.
[më shumë]
(20.10.2016)
Vizitë e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë në Kongresin Ndërkombëtar për Drejtësinë, Stamboll, 17-19 tetor 2016
[më shumë]
(24.10.2016)
Pjesëmarrje e delegacionit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë në punimet e konferencës ndërkombëtare“Roli dhe rëndësia e vendimeve të Gjykatës Kushtetuese në adresimin e boshllëqeve ligjore dhe pasigurisë ligjore”,Armeni,21-23 tetor 2016
[më shumë]

© 2016 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.