| Bookmark and Share

Vizita studimore të vitit 2012

Rezultate 1 - 2 / 2
23.11.2012
Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar midis Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë dhe Gjykatës Kushtetuese të Italisë në qershor 2009, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë i përbërë nga z. Kujtim Osmani, Sekretar i Përgjithshëm, znj. Noela Ruço, znj. Alma Çomo, z. Kujtim Sheshi, drejtorë, dhe znj. Arta Vorpsi, z. Dardan Mustafaj, z. Alban Brati, këshilltarë, zhvilloi një vizitë studimore pranë Gjykatës Kushtetuese të Italisë, në datat 22 – 23 nëntor 2012.
22.02.2012
Me ftesë të Presidentit të Gjykatës Kushtetuese të Spanjës, Z. Pascual Sala Sánchez, si dhe me mbështetjen e Misionit EURALIUS në Shqipëri, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë nga Kryetari i saj, Z.Bashkim Dedja, dhe nga gjyqtarët Z.Xhezair Zaganjori dhe Z.Admir Thanza, zhvilloi në datat 20 – 22 shkurt 2012 një vizitë studimore pranë Gjykatës Kushtetuese të Spanjës.
Rezultate 1 - 2 / 2

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.