| Bookmark and Share

Vizita studimore të vitit 2015

Rezultate 1 - 4 / 4
07.01.2016
Me ftesë të Këshillit të Europës, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë znj. Elsa Toska, këshilltare e Kryetarit, znj. Kaliona Nushi, znj. Valbona Pajo dhe znj. Olta Aliaj, këshilltare ligjore, bëri një vizitë studimore në Këshillin e Europës në Strasburg në datat 1-4 dhjetor 2015.
11.12.2015
Në datat 3 – 5 Dhjetor 2016, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i kryesuar nga Drejtori i Kabinetit, zoti Aleksandër Toma, dhe i përbërë nga znj. Arta Vorpsi dhe z. Eugen Papandile, këshilltarë ligjorë, si dhe znj. Noela Ruço dhe znj. Alma Çomo, drejtorë, zhvilloi një vizitë studimore dy ditore pranë Gjykatës Kushtetuese të Portugalisë.
07.12.2015
Në kuadër të programit të aktiviteteve të përbashkëta të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë me Fondacionin Hanns-Seidel, u zhvillua një vizitë studimore në Gjykatën Europiane për të Drejtat e Njeriut (GJEDNJ) nga 16 deri në 27 nëntor 2015.
20.11.2015
Një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë i përbërë nga Sekretari i Përgjithshëm, Kujtim Osmani, Drejtori i Drejtorisë Ekonomike dhe Burimeve Njerëzore, Kujtim Sheshi, dhe këshilltaret ligjore Elsa Toska, Fiona Papajorgji, Olta Aliaj, zhvilloi një vizitë studimore në Tribunalin Kushtetues të Spanjës, në Madrid, në datat 16 dhe 17 nëntor 2015.
Rezultate 1 - 4 / 4

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.