| Bookmark and Share

Vizita studimore të vitit 2016

Rezultate 1 - 6 / 6
18.01.2017
Me ftesë të Fondacionit Gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar – IRZ një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë nga Sekretari i Përgjithshëm, Kujtim Osmani, Drejtori i Kabinetit të Kryetarit, Aleksandër Toma, si dhe këshilltarja ligjore, Arta Vorpsi, mori pjesë në një vizitë studimore në Gjykatën Administrative të Shtutgartit në datat 14-17 dhjetor 2016.
01.11.2016
Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, një delegacion i stafit administrativ të Gjykatës Kushtetuese të Sllovenisë, i kryesuar nga Sekretari i Përgjithshëm i kësaj gjykate zoti Sebastian Nerad, zhvilloi një vizitë studimore në Gjykatën Kushtetuese të Shqipërisë në datat 19 – 21 Tetor 2016.
17.10.2016
Me ftesë të Dr. Maria Mousmouti, Drejtore Ekzekutive e Qendrës për Drejtësi Kushtetuese Europiane, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, i përbërë nga zoti Kujtim Osmani, sekretar i Përgjithshëm, zoti Aleksandër Toma, drejtor i Kabinetit të Kryetarit, zonja Elsa Toska, Këshilltare e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese, zoti Kujtim Sheshi, zonja Alma Çomo dhe zonja Noela Ruço, drejtorë, si dhe zonja Fiona Papajorgji, dhe zonja Kaliona Nushi, këshilltare ligjore, zhvilloi një vizitë studimore në Athinë, Greqi në datat 6-7 tetor 2016.
06.05.2016
Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Kroacisë, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, i përbërë nga z. Kujtim Osmani, Sekretar i Përgjithshëm, z. Kujtim Sheshi, drejtor i Drejtorisë Ekonomike dhe i Burimeve Njerëzore, znj. Kaliona Nushi, znj. Jonida Kondili dhe znj. Fiona Papajorgji, këshilltare, zhvilloi një vizitë studimore pranë Gjykatës Kushtetuese të Kroacisë.
20.04.2016
Në datat 13 – 15 prill 2016, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i kryesuar nga Drejtori i Kabinetit, zoti Aleksandër Toma, dhe i përbërë nga znj. Arta Vorpsi dhe z. Eugen Papandile, këshilltarë ligjorë, znj. Noela Ruço dhe znj. Alma Çomo, drejtorë, si dhe z. Luan Sina, shef sektori, zhvilloi një vizitë studimore dyditore pranë Gjykatës Kushtetuese të Hungarisë.
05.04.2016
Me ftesë të Kryetares së Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë znj. Elena Gosheva, një delegacion i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, i përbërë nga Kryetari i kësaj Gjykate, z. Bashkim Dedja, gjyqtarët z. Gani Dizdari dhe znj. Vitore Tusha, si dhe Sekretari i Përgjithshëm, z. Kujtim Osmani, zhvilloi një vizitë studimore në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë në datat 31 mars - 02 prill 2016.
Rezultate 1 - 6 / 6
 

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.