| Bookmark and Share

Vizita studimore të vitit 2021

Rezultate 1 - 2 / 2
29.09.2021
Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë, edhe me rastin e zgjedhjes së kryesisë së re të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, një delegacion i kësaj gjykate, i kryesuar nga znj. Gresa Caka – Nimani, Kryetare, dhe i përbërë nga trupa e gjyqtarëve të kësaj gjykate, Sekretari i Përgjithshëm dhe përfaqësues të tjerë të stafit administrativ, po zhvillon një vizitë pune me aktivitete të përbashkëta dy ditore pranë Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë.
27.05.2021
Me ftesë të Kryetares së Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, trupa e gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Shqipërisë, e kryesuar nga Kryetarja e kësaj gjykate, znj. Vitore Tusha, po zhvillon një vizitë pune dyditore në Gjykatën Kushtetuese të Republikës së Kosovës. Në përbërje të delegacionit të Gjykatës Kushtetuese të Shqipërisë ishin edhe përfaqësues të stafit administrativ të kësaj gjykate të cilët u pritën në takime të veçanta nga homologët e tyre.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.