| Bookmark and Share
Përbërja
Gjykata Kushtetuese përbëhet nga 9 anëtarë të emëruar me një mandat 9-vjeçar, pa të drejtë riemërimi. Gjyqtarët kushtetues emërohen nga Presidenti [...]

GJYKATA KUSHTETUESE U SHPREH NGUSHËLLIMET E SINQERTA FAMILJEVE TË VIKTIMAVE TË AKSIDENTIT TRAGJIK NË HIMARË

Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë ndan dhimbjen dhe u shpreh ngushëllimet  më të sinqerta  familjarëve dhe të afërmve  të viktimave të aksidentit automobilistik të Himarës.  Zoti u dhëntë forcë për të përballuar këtë dhimbje të madhe të humbjes së njerëzve më të dashur, gjithashtu u urojmë shërim sa më të shpejtë studentëve të plagosur.

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.