| Bookmark and Share

Seminare dhe veprimtari të tjera për vitin 2011

Rezultate 1 - 2 / 2
05.12.2012
Në datën 5 dhjetor 2011, në ambjentet e Gjykatës Kushtetuese u organizua seminari me temë: “Administrimi i drejtë i proçesit gjyqësor.
16.11.2011
Në datat 15-16 nëntor 2011, në ambjentet e Hotel “Tirana”, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Shqipërisë dhe Fondacioni Gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar (IRZ), organizuan një seminar të përbashkët me temë: “Vështrim mbi të Drejtën e Bashkimit Evropian”
Rezultate 1 - 2 / 2

© 2019 Gjykata Kushtetuese e Republikes se Shqiperise. Te gjitha te drejtat e rezervuara.